Saturday, June 20, 2009

20 - 21 jun 09

Smlm, 20 jun 09 makyang & family dtg rumah kami saja suka2 makan kek, konon nak sambut besday aliya & father's day. Atas permintaan makyang, kami ke secret recipe utk beli oreo cheese cake (yummy!!). alang2 kuar tu, beli hadiah utk aliya (last mint pny hadiah.. hehe). Oh ya, besday aliya bkn 20 jun, tp 21 jun..

Knp nak sambut kt rumah ktorg? hurm.... :-
1) Family makyang rapat dgn kitaorang
2) Saja nak jumpa adik bongsu aku adah be4 dia pindah ke kampung hr ni (21 jun 09).
3) Sbb adik aku Mastura dpt masuk UKM. (Makyang & Ayahlang terkena panahan cinta kat UKM.. hehe. dorang dulu budak UKM & cite dorang dulu mmg best!! adakah adik aku pun akan ikut jejak langkah mereka? hohoho)

Myg smpai dlm pkul 8 mlm. Ms mula2 dorang smpai, aliya tgh bad mood sbb dia ngantuk. tp pas bg dia hadiah & mkn kek, trus dia happy. x puas main dgn aliya!! huhu. Dlm pukul 10.30 mlm, bapak baru balik dr main bowling dgn uncles & pukul 11 makyang balik rumah.

Pas dorang balik, kami bg bpk hadiah father's day. Buku 'Learn to Play Keyboards'. Bapak kitaorang skang ni suka main keyboard. Sbnrnya last week kitaorang g MPH One Utama, & bapak aku tnampak buku tu & dia kata buku tu best. Tp kitaorang tau sgt perangai bapak yg x kan beli bnda yg dia rasa x penting walaupun dia nak bnda tu. (ntah2 tu hint bapak bg kt ktorg suruh beli utk father's day??) Jd, few days later sebelum aku balik ke rumah sewa jap, kami (aku & Mastura) g OU utk beli buku tu kat MPH.


Argh.. malas nak type dh! nk tido. besok aku kn bawak keta balik kg. Pape hal utk Bapak, Happy Father's Day! Sayang bapak! Utk Mastura, tgk la kalau kyong nak tulis pasal ukm utk awk. ZZZzzZZZzz

1 comments:

massstr. said...

adakah adik aku pun akan ikut jejak langkah mereka? hohoho <---kata-kata ini PALING menusuk ke qalbu.ececehh :)

Post a Comment