Thursday, June 25, 2009

Sebelum sem bmula.. uhuk

Sejak cuti sem ni, boleh dikatakan tiap minggu aku balik kampung. Latest bila hantar adik bongsu aku yg akan mulakan hidup baru kat kampung macam aku dulu. hehe. Daftar adah hari isnin & aku ikut skali mak aku. Masa tunggu dalam kereta, mcm2 memori lama waktu aku sekolah kat SMK Sultan Tajul Arifin Manong. Hehe.. lagi2 bila dlm keta lagu Patti Austin - All behind us now, Bobby Caldwell - Heart of mine & Element - Rahasia Hati dimainkan, tersenyum aku bila kenangkan kenangan lama.



Kat kampung memang penat... wpun aku bawak laptop, to x de masa nak guna. Kalau x kuar shopping beli barang mastura yg nak masuk UKM kat Kuala Kangsar, kitaorang bersembang dgn tok, pah, maksu, pakcu @ main dgn anak2 maksu & pakcu (Hafi & Izhar comel & baik yg amat!!!!)



video



Kebetulan masa kami balik tu musim 'doyan', apa lg? aku pun menunjukkan bakat aku mengupas durian.. hehe walaupun aku bukannya peminat doyan. Aku cuma makan keropok & ice cream doyan je yek.. tempoyak @ sambalnya aku hanya akan makan ikut selera, masa & mood aku. hehe





video

1 comments:

massstr. said...

doyan.ahaah.hafi poyoo

Post a Comment